Με λένε Αναστασία και είχα πάθος με τους υπολογιστές. Σπούδασα στο τμήμα προγραμματισμού υπολογιστών στο πανεπιστήμιο και έπιασα δουλειά σε μια γνωστή εταιρεία τεχνολογίας. Ωστόσο, η αγάπη μου για τη δημιουργία ήταν πάντα παρούσα.

Μετά από μερικά χρόνια εργασίας στον κλάδο της τεχνολογίας, αποφάσισα να ρισκάρω και να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση. Όλη η οικογένειά μου είχε μαγαζιά που πουλούσαν εσώρουχα. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω τα βήματά τους και άνοιξα ένα φυσικό κατάστημα που πουλούσε εσώρουχα και αξεσουάρ.Όλοι μαζί καταφέραμε και τα καταστήματά μας έγιναν γρήγορα δημοφιλή και η επωνυμία μας διάσημη.

Με τον καιρό όμως συνειδητοποίησα ότι το πραγματικό μου πάθος ήταν η δημιουργία κοσμημάτων. Πάντα μου άρεσε να δημιουργώ και να φτιάχνω πράγματα, και ήθελα να εξερευνήσω περαιτέρω αυτή την πλευρά του εαυτού μου. Γ'αυτό και αποφάσισα να παρακολουθήσω μαθήματα σχεδίασης και κατασκευής κοσμημάτων.

Συνειδητοποίησα ότι μου άρεσε να σχεδιάζω και να φτιάχνω κοσμήματα. Μου άρεσε να δουλεύω με διαφορετικά υλικά και να δημιουργώ μοναδικά κομμάτια που θα μπορούσαν να φορεθούν κάθε μέρα. Αποφάσισα να κλείσω το φυσικό μου κατάστημα και να ξεκινήσω ένα e-shop με το όνομα «Norrana», όπου πούλησα τα χειροποίητα κοσμήματά μου.

Ήμουν ενθουσιασμένη που βρήκα το αληθινό μου πάθος και που μπορούσα να το μοιραστώ με άλλους. Ήμουν ευγνώμων για τις σπουδές μου στους υπολογιστές γιατί με βοήθησε να παρακολουθώ το e-shop μου.

Με τους συνεργάτες μου ξεκινήσαμε να δημιουργούμε κοσμήματα και να τα πουλάμε παγκοσμίως. Τα κοσμήματά μας έγιναν αρχικά γνωστά στις ΗΠΑ και την Ευρώπη και μετά σε όλο τον κόσμο. Με χαρά ερχόμαστε τώρα να τα κάνουμε γνωστά και στην Ελληνική αγορά! Στα κοσμήματά μας χρησιμοποιούμε υλικά όπως 14k Gold Filled, Ασήμι 925, Ανοξείδωτο Ατσάλι, ημιπολύτιμες πέτρες, μαργαριτάρια του γλυκού νερού. Δημιουργούμε με αγάπη, κοσμήματα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες δυνατές τιμές! 

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικά εξατομικευμένα κοσμήματα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Ελπίζω να απολαύσετε την περιήγηση στο κατάστημά μου και να λατρέψετε τις δημιουργίες μας!

Η επωνυμία μας " Norrana" μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και έμαθα ότι το να παίρνεις ρίσκα και να ακολουθείς τα πάθη σου μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη επιτυχία και πληρότητα στη ζωή.

 

Με εκτίμηση,

Αναστασία Πουρνάρα